Verzekeruzelf

Meer informatie over de voorwaarden van Verzekeruzelf!


 • Meer over Verzekeruzelf


  Verzekeruzelf is een zelfstandige verzekeraar. Ze zijn tevens volledig staatssteunvrij. De verzekeraar maakt geen gebruik van tussenpersonen of callcenters en kan hierdoor de premie laag houden. Alle systemen zijn volledig geautomatiseerd wat resulteert in lage kosten en een snelle service.

  Tevens is de dekking over het algemeen beter voor een lagere prijs!


  Autoverzekering


  U heeft bij de autoverzekering van Verzekeruzelf geen opzegtermijn. De verzekering is dus dagelijks opzegbaar en heeft geen looptijden. U krijgt zelfs een deel van de maandelijkse premie terug als u besluit uw verzekering op te zeggen! Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij de aanbieder.

  U kunt op elk gewenst moment uw digitale dossier inkijken en eventuele wijzigingen online maken. Het systeem verwerkt dit dan onmiddellijk. Mede door de erg lage premie is Verzekeruzelf populair bij de Nederlandse bevolking.

  Enkele voordelen van de verzekeraar vindt u hieronder op een rij:

   Voordelen

  • Dagelijks opzegbaar
  • Als beste getest door consumentenbond
  • 24-Uurs Schadeservice
  • Alles online te regelen
  • Veilig en betrouwbaar
  • 1 jaar nieuwwaarde regeling
  • Gratis vervangend vervoer

  Doordat alles digitaal gaat wordt deze verzekeraar ook wel een 'groene verzekeraar' genoemd. Ze houden rekening met het milieu, niet geheel onbelangrijk voor de meeste onder ons!


  Meer voorwaarden


  Verzekeruzelf heeft een maximale no-claim korting van 85%. U heeft naast hulpverlening in Nederland ook hulpverlening in heel Europa. De verzekeraar hanteert standaard een nieuwwaarde regeling van een jaar. Dit is vooral belangrijk als u een nieuw voertuig gekocht heeft. U wilt immers een soortgelijk voertuig terugkopen in geval van schade.

  U heeft zelf de keuze uit wel of geen eigen risico. In geval van schade zorgt de aanbieder ervoor dat u vervangend vervoer krijgt als de reparatie verricht wordt door een aangesloten schadebedrijf. Mocht u besluiten om voor Verzekeruzelf te gaan dan is dit een goede keuze.

  Het is gebleken dat de aanbieder vaak hoog eindigt in onze premie berekeningen!


  Verzekeruzelf

Navigeren


Hier vindt u de nieuwste blogartikelen! Leuke en interessante nieuwtjes omtrent autoverzekeringen.