OHRA

Meer informatie over de voorwaarden van OHRA!


 • Meer over OHRA


  OHRA opereert al meer dan 80 jaar in de Nederlandse verzekeringsmarkt en is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. De verzekeraar heeft meer dan 800.000 klanten die erg tevreden zijn. OHRA is een maatschappij die rechtstreeks zaken doet met de klant zonder tussenkomst van derden. De verzekeraar biedt pakketten aan in de branches: zorg-, pensioen-, levens- en schadeverzekeringen.

  U heeft bij de verzekeraar verschillende mogelijkheden tot contact. Dit kan uiteraard via de website van OHRA, u kunt echter ook gerust bellen. U mag dan een ervaren klanten service verwachten die u direct en doelgericht helpt.


  Autoverzekering


  Bij de WA plus, Budget WA plus, All Risk en Budget All Risk van OHRA krijgt u altijd vervangend vervoer. Of dit nu gebeurt door diefstal of door een schade waarbij het voertuig total loss is, u bent garandeert van een gratis leenauto! Hieronder volgen enkele voordelen van OHRA:

   Voordelen

  • Direct een gratis leenauto
  • Haal en breng service
  • Dag en nacht hulp
  • 15% korting op premie gedurende het eerste jaar

  U kunt bij OHRA zelf uw autoverzekering samenstellen zoals u dat wilt! Naast de vaak standaard dekkingen WA, WA plus en All Risk zijn er ook twee Budget varianten. Ze hebben allen een andere dekking en andere voorwaarden.


  Collectief voordeel


  U kunt bij de aanbieder ook terecht voor Collectieve voordelen. Als u werkgever aansloten is bij OHRA kunt u genieten van allerlei leuke kortingen. U kunt meestal bij uw werkgever terecht voor de details omtrent dergelijke kortingen en voorwaarden.


  OHRA scoort goed


  OHRA komt regelmatig omhoog als een van de goedkopere verzekeraars als het gaat om nieuwere voertuigen. De verzekeraar is een welbekende aanbieder in Nederland. Ervaring in het vak en meedenken met de consument maken deze verzekeraar tot een van de betere keuzes!

  Vergelijk hier OHRA met andere aanbieders. U krijgt in een handig overzicht de premies te zien van verschillende verzekeraars. U bespaart hierdoor veel tijd gezien u niet alle verzekeraars apart hoeft af te gaan voor een premie berekening.


  OHRA

Navigeren


Hier vindt u de nieuwste blogartikelen! Leuke en interessante nieuwtjes omtrent autoverzekeringen.