FBTO

Meer informatie over de voorwaarden van FBTO!


 • Meer over FBTO


  FBTO is al vele jaren actief als direct writer, de verzekeraar is namelijk al begonnen in 1956. Het grote voordeel is dat u deze verzekeraar altijd kunt bereiken, op welke manier dan ook. Via social media, app's, email, telefonisch of internet kunt u contact maken.

  De manier die het meest gekozen wordt is via internet, maar uiteraard bent u vrij om uw eigen keuze te maken. FBTO is zeer populair, want al meer dan 500.000 mensen hebben gekozen voor de verzekeringen van deze aanbieder.


  Autoverzekering FBTO


  Een autoverzekering van FBTO heeft een modulaire opbouw, waarmee u zelf de gewenste modules kunt selecteren. Bovendien is het mogelijk deze modules op een later moment weer aan of uit te zetten, hierbij zit u niet vast aan een contract.

  Zo kunt u de modules selecteren op het moment dat u deze nodig heeft en weer uitzetten als de module niet meer op uw situatie van toepassing is. Bij FBTO profiteert u van de volgende voordelen:

   Voordelen

  • Modulaire opbouw, op elk gewenst moment aan of uitzetten
  • 3 jaar aanschafwaarde regeling
  • Gratis autovoordelen en handige kortingen
  • Geen eigen risico
  • Vervangend vervoer
  • Mogelijkheid tot no-claim beschermer
  • Geen eenmalige poliskosten


  No-claim beschermer


  Met de handige no-claim beschermer zorgt u ervoor dat u nooit een terugval krijgt op de bonus/malus ladder. Normaal gesproken daalt u een paar treden op de ladder bij het claimen van een schade, dit zorgt ervoor dat u een hogere premie maandelijks moet gaan betalen. Hierdoor gaan mensen vaak kleine schades zelf betalen.

  Door de no-claim beschermer als extra aanvullende module te selecteren mag u één schade per jaar claimen zonder dat u terugvalt, uiteraard mag dit ook een kleine schade zijn. U blijft zeker van de premie die u betaald en gaat niet meer betalen door deze no-claim beschermer, bovendien heeft 90 procent van de huidige klanten al gekozen voor de no-claim beschermer.


  FBTO

Navigeren


Hier vindt u de nieuwste blogartikelen! Leuke en interessante nieuwtjes omtrent autoverzekeringen.