Centraal Beheer

Meer informatie over de voorwaarden van CBA!


 • Meer over Centraal Beheer


  Centraal Beheer is een populaire verzekeraar in Nederland. De meeste mensen herkennen de organisatie aan de altijd spraakmakende reclames 'even apeldoorn bellen'. Naast het aanbieden van de autoverzekeringen hebben zij tevens de reisverzekering, inboedelverzekering, motorverzekering en nog veel meer.

  Autoverzekering


  Centraal Beheer biedt u goede voorwaarden tegen een redelijke premie. Ze staan niet bekend als de goedkoopste, echter kunt u wel rekenen op de een perfecte schade afhandeling. U kunt bij Centraal Beheer zelf kiezen waarvoor u verzekerd bent. Tijdens het proces waarin u de autoverzekering afsluit heeft u optioneel de keuze om verscheidene modules te selecteren of te deselecteren.

  Naast een optimale schadehulp en duidelijke voorwaarden kunt u ook nog profiteren van de volgende voordelen:

   Voordelen

  • Nieuwwaarde regeling van 3 jaar, ook voor tweedehands auto's
  • Bagage is verzekerd € tot 250,-
  • Accessoires zijn onbeperkt verzekerd
  • Vervangend vervoer als u kiest voor reparatienetwerk
  • Collectiviteitskorting
  • Geen eigen risico bij ruitreparatie

  Kwaliteit van de autoverzekering


  MoneyView, onderzoeksbureau in de financiële branche onderzocht begin 2012 meerdere autoverzekeringen. Het betreft de All Risk autoverzekering van diverse verzekeraars. De autoverzekering van Centraal Beheer is als 1 van de winnaars uit de bus kwam op het onderdeel 'kwaliteit' met een maximale score van 5.

  Auto gestolen?


  Is uw auto gestolen? Centraal Beheer vergoedt de eerste 3 jaar de aanschafwaarde van uw voertuig, dit geldt ook voor tweedehands auto's. Indien uw auto ouder is dan 3 jaar vergoeden ze de dagwaarde.

  No-claim beschermer


  Heeft u veel schadevrije jaren? Dan is het verstandig om een no-claim beschermer af te sluiten. Deze optionele module zorgt ervoor dat uw no-claim korting bij schade even hoog blijft. U mag per verzekeringsjaar 1 keer gebruiken maken van de no-claim beschermer.

  Indien u voor de tweede keer schade heeft binnen een verzekeringsjaar kan het verstandig zijn de schade zelf te betalen. U daalt dan immers niet op de Bonusmalus ladder waardoor u van dezelfde korting kunt blijven genieten.


  Centraal-Beheer

Navigeren


Hier vindt u de nieuwste blogartikelen! Leuke en interessante nieuwtjes omtrent autoverzekeringen.