Verzekeraars

U vindt hier meer over de voorwaarden van diverse verzekeraars!


 • OHRA


  OHRA

  OHRA opereert al meer dan 80 jaar in de Nederlandse verzekeringsmarkt en is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. De verzekeraar heeft meer dan 800.000 klanten die erg tevreden zijn.


  Lees het hele artikel ►

  Verzekeruzelf


  verzekeruzelf

  Verzekeruzelf is een zelfstandige verzekeraar. Ze zijn tevens volledig staatssteunvrij. De verzekeraar maakt geen gebruik van tussenpersonen of callcenters en kan hierdoor de premie laag houden.


  Lees het hele artikel ►

  Ditzo


  ditzo

  Bij Ditzo staat de klant voorop. Verzekeren begint bij de behoefte van de consument. De verzekeraar heeft de dienstverlening opgebouwd op basis van de wensen en behoeftes van de klanten.


  Lees het hele artikel ►

  FBTO


  FBTO

  FBTO is al vele jaren actief als direct writer, de verzekeraar is namelijk al begonnen in 1956. Het grote voordeel is dat u deze verzekeraar altijd kunt bereiken, op welke manier dan ook.


  Lees het hele artikel ►

  ANWB


  ANWB

  De ANWB is een bekende organisatie. De wegenwacht van de ANWB is een begrip in Nederland. Naast de wegenwacht heeft de organisatie nog meer dienstverleningen.


  Lees het hele artikel ►

  Centraal Beheer


  Centraal-Beheer

  Centraal Beheer is een populaire verzekeraar in Nederland. De meeste mensen herkennen de organisatie aan de altijd spraakmakende reclames 'even apeldoorn bellen'. Naast het aanbieden van de autoverzekeringen hebben zij tevens de reisverzekering, inboedelverzekering, motorverzekering en nog veel meer.


  Lees het hele artikel ►

  Unive


  Unive

  Unive is een totaalspeler, een coöperatieve vereniging en één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Als klant van Unive bent u tevens een lid. U als klant ziet in de vorm van verbeterde producten/diensten, winstuitkeringen en premiekortingen dat het streven naar winst niet centraal staat.


  Lees het hele artikel ►

  Witgeld


  Witgeld

  Witgeld staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en gemak. De verzekeraar wilt verzekeringen bieden die eerlijk zijn en waar u op kunt rekenen indien u het nodig heeft, zonder dat hier moeilijkheden bij komen kijken.


  Lees het hele artikel ►

Navigeren


Hier vindt u de nieuwste blogartikelen! Leuke en interessante nieuwtjes omtrent autoverzekeringen.