Wie zijn wij?

Meer over Online-autoverzekering.org en de werkwijze!

Ons team


Een sterk team die bestaat uit meerdere personen. Allen hebben eerdere ervaringen in de autoverzekeringen branche waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn. Door het monitoren van eerdere vergelijkingssites hebben wij onze dienstverlening steeds beter kunnen aanscherpen. Hierdoor profiteert de klant optimaal!

Ons team bestaat tevens uit een technische afdeling die een erg effectieve premie tool hebben geintrigeerd. Door een verbinding met MoneyView is de tool erg accuraat en actueel. De gegevens, zoals de premie, worden dan ook elke maand vernieuwd.


Idealen

Het is ons doel de consument zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een geinformeerde keuze. We hebben speciaal hiervoor een tool ontwikkeld. Ook worden de profielen van diverse verzekeraars beschreven zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Gebruikersvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Bij het opzetten van de website hebben we dit gegeven constant in ons achterhoofd gehouden. Wij willen het de consument immers zo gemakkelijk mogelijk maken.

Erg gemakkelijk!

Wij vinden het erg belangrijk dat de gebruiker een fijne ervaring heeft op de website. Er is rekening gehouden met kleurgebruik, logische navigatie en een functionele en effectieve tool.

.

Onafhankelijk

Online-autoverzekering.org is volledig onafhankelijk. De resultaten uit onze vergelijking zullen dan ook niet beinvloedt worden door eventuele externe factoren welke niet van belang zijn voor de consument.

VerzekeraarsWij vergelijken onder andere deze verzekeraars

MoneyView

De resultaten worden rechtstreeks uit de database van MoneyView gehaald. Dit is een onderzoeksbureau welke dus onderzoek verricht naar verschillende aanbieders in de branche.


Privacy beleid

Om onze website correct te laten functioneren maakt deze gebruik van cookies. Bij het gebruik van de website gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Deze gegevens worden verder niet opgeslagen of verwerkt.

Bij het meten van het bezoek en het bezoekersgedrag wordt er ook gebruik gemaakt van cookies. Deze gebruiken wij om de gebruikerservaring te verbeteren. Wij zijn altijd bezig om de dienstverlening gemakkelijker, effectiever en completer te maken.

Wilt u bekenden en vrienden op de hoogte stellen van uw ervaring? Deel ons dan op uw favoriete social media platform!