Pechhulp autoverzekering

Meer over de pechhulp dekking bij autoverzekeringen


 • Pechhulp dekking bij autoverzekering


  Indien u een autoverzekering gaat afsluiten wordt er door sommige verzekeraars de mogelijkheid geboden aanvullende verzekeringen erbij af te sluiten. De pechhulp dekking is hier doorgaans een onderdeel van, hierdoor kunt u in geval van pech altijd rekenen op hulp.

  Vaak is de pechhulp dekking in twee onderdelen uitgesplist, namelijk Nederland en/of buitenland. Om precies te zien wat er precies onder valt, adviseren wij u goed de polisvoorwaarden raad te plegen.


  Pechhulp Nederland


  Doorgaans wordt deze aanvullende verzekering door verzekeraars aangeboden. Dit houdt dus in dat u bij pech in Nederland kunt rekenen op de pechhulpservice. Zij zullen proberen uw auto ter plekke te repareren of indien nodig een noodreparatie uitvoeren. Mocht uw auto echt niet meer op gang komen dan wordt uw auto weggebracht naar een garage.

  Echter dient u de polis goed door te nemen, want er kunnen een aantal uitzonderingen zijn. Zo verschilt het sterk hoe en wanneer u op vervangend vervoer kunt rekenen en daarnaast is pech in de eigen woonplaats ook niet altijd gedekt. Indien u bij uw autoverzekering een pechhulp dekking wilt adviseren wij u de verzekeraars ook op dit onderdeel met elkaar te vergelijken.


  Pechhulp buitenland


  Met pechhulp buitenland kunt u tijdens reizen naar het buitenland rekenen op de pechservice. Let hierbij wel goed op welk dekkingsgebied het betreft, sommige landen of delen kunnen uitgezonderd zijn. Deze aanvullende verzekering kost vaak wel wat meer, maar daarentegen wordt u uitstekend geholpen indien dat nodig is.

  Naast een eventuele taalbarrière neemt de verzekeraar ook alle zaken van u over. Mocht uw auto naar Nederland moeten worden vervoerd, dan neemt dit aardig wat tijd en moeite in beslag. Hier hoeft u dan zelf geen rekening mee te houden, want dit regelt de verzekeraar dan voor u. Doorgaans kunt u ook rekenen op overnachtingskosten en een terugreis voor u als persoon naar Nederland.


  pechhulp

Navigeren


Hier vindt u de nieuwste blogartikelen! Leuke en interessante nieuwtjes omtrent autoverzekeringen.